facebookpixel

Fabrica: Pacea nr.26, 710010, Botosani, Romania

Suporti glisanti elastomerici

Suporţi elastomerici ne-armaţi tip NEG cu AbP (Certificatul General de Supraveghere in construcţii)

Pentru toţi suporţii punctuali cu spaţiu de joc mai mare la comprimări de pana la 5N/mm2. Coeficient de frecare redus si stabilitate funcţionala maxima sunt asigurate prin planificarea precisa. Suporţii de glisare din elastomer absorb deplasările orizontale prin alunecări ale plăcii glisante pe suportul pivotului. In acelaşi timp asigura o distribuţie controlata a sarcinii si compensează torsiuni sistematice in stâlpi, precum si inegalităţi si deviaţii ale paralelismului suprafeţelor.

Coeficient de frecare 0.01 pana la 0.05 la 23 °C. Spaţiul de deplasare standard : ± 20 mm.

Urmatoarele valorile sunt sarcini caracteristice.

Suporţi elastomerici armaţi Tip B1EG cu AbP(Certificatul General de Supraveghere in Constructii).

Pentru toţi suporţii punctuali cu spaţiu de joc mai mare la comprimări caracteristice de pana la 15N/mm2.Coeficientul de frecare redus si stabilitatea funcţionala maxima sunt asigurate prin planificarea de înalta calitate a glisării. Suporţii elastomerici de glisare armaţi din elastomer conf. DIN 4141, partea 14/140 sau EN 1337-3 prin design si material. Prin comparaţie, sarcinile verticale mici şi unghiurile de răsucire permise rezultă un nivel maxim de securitate la suporţii din clasa 1 conform DIN 4141, partea 3, şi sunt fondate pe decenii de experienţă cu utilizări vaste la poduri. Ei absorb deplasările orizontale prin mişcări ale plăcii de glisare pe suportul portant. Totodată ei asigura o distribuţie controlata a sarcinii si compensează torsiuni sistematice in suport precum si inegalităţi si deviaţii de la paralelismul suprafeţelor.

Suporţi pentru grinzi si stâlpi de susţinere cu spaţiu de joc mai mare si sarcini mai mari pe suprafaţa

Coeficientul de frecare 0.01 pana la 0.05 la 23°C. Spaţiu de deplasare standard: ± 20 mm.

Tip B1EG, tabele de excepţie

Urmatoarele valori sunt sarcini caracteristice.

Solicita oferta
Produse speciale pentru constructii

Cu o experienta de peste 16 ani oferim cele mai bune solutii si produse in domeniul constructiilor civile , industriale , hidrotehnice si de infrastructura. Punem la dispozitia proiectantilor si arhitectilor intreaga gama de detalii CAD ale produselor noastre inclusiv domeniile de aplicare , studii de caz si alte informatii necesare

hidroplasto-81