facebookpixel

Fabrica: Pacea nr.26, 710010, Botosani, Romania

Suporti de amortizare a sunetului

Cu raport de încercare pentru amortizarea sunetului la impactul sonor – Sub pod de scări, planşee, îmbinări, etc. ajuta la separarea impactului sonor si sunetele de impact in clădiri rezidenţiale, birouri si spitale. Suporţii profilaţi, ne-armaţi, elastomerici sunt utili in special in acest caz datorita calităţilor lor de insonorizare.

In afara absorbţiei sunetelor, ei asigura distribuţia uniforma a sarcinii si previn comprimarea excesiva a marginilor. Ameliorarea in sunetul de impact este de cel puţin 27 dB pentru compresii intre 0 .1 si 1.0 N/mm² in comparaţie cu un suport rigid. 31 dB este obţinut la o compresie de 0.3 N/mm².

Elementele de amortizare a sunetului de tip Z, tip B şi TD 21 SD includ reducerea mare a impactului sunetului la suportului gofrat Lechuplast GLT SD şi asigură că mizeriile nu reduc funcţia de amortizare a sunetului. Din cauza crestăturilor tipul T poate fi montat uşor la faţa locului în orice situaţie. Nu trebuie tăiate şabloane de spumă. Dimensiuni speciale pot fi fabricate la comandă.

Element de amortizare a sunetului tip B pentru scări (350 x 1000 mm)

Suporţii LeschuplastGLT SD – gofraţi pot fi utilizaţi in sarcini variate, de la 0.1 N/mm² pana la 1.0 N/mm² datorita calităţilor excelente de absorbţie a sunetului. In acest caz, reducerea evaluata a sunetului este de cel puţin 27 dB. Ca o sarcina de 0.3 N/mm² reducerea evaluata este de 31 dB.

Solicita oferta
Produse speciale pentru constructii

Cu o experienta de peste 16 ani oferim cele mai bune solutii si produse in domeniul constructiilor civile , industriale , hidrotehnice si de infrastructura. Punem la dispozitia proiectantilor si arhitectilor intreaga gama de detalii CAD ale produselor noastre inclusiv domeniile de aplicare , studii de caz si alte informatii necesare

hidroplasto-81