3 Pacea nr.26, 710011, Botosani
România
+40 747 683 762
+40 231 522 525
office@hidroplasto.ro
vanzari@hidroplasto.ro

Tehnologii

PRODUCĂTOR DE MACINATURĂ DIN PVC

Cu o experiență de peste 10 ani, dezvoltam si producem o diverse tipuri de macinatură, fabricată exclusiv din PVC. Cu o capacitate de peste 2000 de kg pe oră, compania Hidroplasto a produs și livrat în anul 2015 peste 950.000 kg de macinatură fabricată din PVC dur și moale. Toate tipurile de macinatura fabricate provin din materiale atent selectionate, sortate, verificat de impuritati si care corespund cu cerintele de calitate si mediu impuse de legislatia in vigoare.


ACCESORII ȘI PROFILE PENTRU COFRAJE


Înălțătorii liniari sunt cei mai ușor de utilizat distanțieri, oferind un avantaj enorm în ceea ce privește timpul de execuție al unei plăci. Distanțierii tip rozetă sunt special concepuți pentru armare verticală. Țevile de cofrag striate exterior (sau fără striații pe exterior) sunt utilizate pentru trecerea buloanelor (tijelor filetate), ce întăresc rezistența la turnare a cofragului. Conul de presiune și dopul cofrag sunt utilizate ca și accesorii pentru tuburile de cofrag.


Vezi produsele

BENZI ETANȘARE


Sunt benzi aplicate în interiorul elementului de beton, folosite atât pentru presiuni mici, cât și pentru presiuni extreme. Fabricate cu lățimi începând de la 100 de mm până la 500 de mm, aceste benzi etanșare se livrează în role de 25 de ml. Cordoanele expandabile sunt profile expandabile, folosite pentru sigilarea controlată a îmbinărilor constructive în structurile de beton. Profilele Kab sunt profile etanșare mixte, o combinație între profilele din PVC-P, uzual utilizate la etanșarea rosturilor structurilor din beton și profilele hidrofilice care expandează în contact cu apă de infiltrație.


Vezi produsele

SISTEME DE DILATAȚIE


Un profil de rost de dilatare este un ansamblu de componente metalice (din aluminiu, oțel, inox și altele), fiind folosit pentru a acoperi rostul de dilatare, permițând deplasarea corpurilor de construcții fără a deteriora betonul sau finisajul. Dacă nu folosiți sau folosiți un tip greșit de profil se vor obține fisuri sau crăpături în marginile rostului. Folosirea greșită sau inadecvată a profilelor determină creșterea costurilor de întreținere și generează pierderi de timp.


Vezi produsele

ECHIPAMENTE PENTRU PODURI


Echipamentele pentru poduri se referă la aparate de reazem și dispozitive pentru acoperirea rosturilor de dilatație. Aparatele reazem din neopren sunt elemente care asigură transmiterea solicitărilor de orice natură, de la suprastructură la infrastructură. Rosturile de dilatație sunt instalate între suprafaţa de rulare a podului şi drum, iar ele au rolul de a absorbi mişcările care apar de la diferenţe de temperatură, deformarea şi contracţia structurii şi sarcina de trafic.


Vezi produsele

SUPORȚI ȘI BENZI DE REAZEM GLISANTE PENTRU STRUCTURI


Aceștia sunt suporţi glisanți elastometrici pentru grinzi și stâlpi de susţinere, cu spaţiu de joc mare și sarcini de suprafaţă mici. Se recomandă pentru toţi suporţii punctuali cu spaţiu de joc mai mare la comprimări de până la 5N/mm2. Folia glisantă TG 1 A cu Certificatul (MPA Hannover) este recomandată pentru tavane de întindere redusă. Suporții de amortizare sunet sub pod de scări, planşeele, îmbinările etc. ajută la separarea impactului sonor și a sunetelor de impact în clădiri rezidenţiale, birouri și spitale.


Vezi produsele

DEPOZIT PROFILE PVC


Oferim profile PVC marca Roplasto Systemtechnick GmbH, produse exclusiv în Germania. Punem la dispoziția clienților noștri profile cu 3, 5, 6, 7, 8 camere. Prin marca Roplasto răspundem cu încredere, deschidere şi transparenţă provocărilor viitorului şi ne adaptăm zilnic cerinţelor individuale ale clienţilor noştri.


Vezi produsele

PRODUCĂTOR DE FERESTRE ȘI UȘI


Producem ferestre și uși din PVC cu geam termopan. Calitatea ridicată este determinată de folosirea unor materiale produse exclusiv în Germania. Ferestrele și ușile din PVC marca Hidroplasto vor proteja locuința dumneavoastră de pierderile de căldură iarna, păstrând-o la o temperatură constantă și plăcută. Profilele oferite de Roplasto prezintă cel mai bun coeficient de izolare termică, în principal datorită inerției maselor plastice folosite.


Vezi produsele