facebookpixel

Te tinem la curent cu

noutatile Hidroplasto!

Aboneaza-te acum la newsletter!

Intrebari si raspunsuri despre produsele Hidroplasto

Benzi etansare – waterstop – Sunt benzi aplicate in interiorul elementului de beton, folosite atat pentru presiuni mici cat si pentru presiuni extreme. Hidroplasto produce o gama variata de profile de etansare structurate in functie de urmatoarele categorii de necesitate: Profile de etansare interne pentru rosturi de turnare, Profile de etansare interne pentru rosturi de dilatatie, Profile de etansare externe pentru rosturi de turnare, Profile de etansare externe pentru rosturi de dilatatie, Profile de sigilare a rosturilor de dilatatie, Profile de compresie, Profile de legatura si profile de etansare speciale.
rofile dilatatie pentru rosturi de dilatatie pentru pardoseala, perete si tavan, au rolul de preluare a miscarilor impiedicand aparitia fisurilor. Hidroplasto produce si executa montajul profilelor de dilatatie pentru pardoseli, pereti si tavane, Profile de dilatatie impermeabile pentru parcari si garaje, Profile de dilatatie seismice si profile de dilatatie pentru acoperisuri.
APARATE REAZEM PODURI din neopren sunt elemente care asigura transmiterea solicitarilor de orice natura de la suprastructura la infrastructura. Hidropalsto produce si comercializeaza aparate reazem tip oala, aparate reazem sferice, aparate reazem orizontale, aparate reazem limitate si aparate reazem speciale
Pentru comanda produselor Hidroplasto puteti accesa butoanele de solicitare oferta din interiorul site-ului hidroplasto.ro urmand a completa campurile cu solicitarea dumneavoastra. Echipa Hidroplasto va procesa cererea dumneavoastra si va reveni cu detalii despre produsele dorite. De asemenea puteti sa ne contactati telefonic la numerele de telefon prezente in website pentru a solicita mai multe informatii si a plasa o eventuala comanda.
Fisierele CAD prezinta schita vectoriala a produselor Hidroplasto. Aceste fisiere CAD vor ajuta persoanele de specialitate in determinarea exacta a necesitatilor cu privire la produsele Hidroplasto.