3 Pacea nr.26, 710011, Botosani
România
+40 747 683 762
+40 231 522 525
office@hidroplasto.ro
vanzari@hidroplasto.ro


HIDROPLASTO Producator profile speciale pentru constructii si industrieEXPERIENTA

Fondat─â ├«n Rom├ónia, ├«n anul 2005, Hidroplasto s-a dezvoltat ├«ntr-o companie na╚Ťional─â de succes, cu o pozi╚Ťie de lider la nivel na╚Ťional.

Profesionalism

Pozi╚Ťia de lider na╚Ťional se bazeaz─â pe filozofia antreprenorial─â a companiei. Spiritul nostru este sinonim cu un set puternic de valori ╚Öi principii.
PREZENTARE HIDROPLASTO

Oferim Solutii si Servicii de extrudare pentru izolarea conductoarelor electrice si anveloparea cablurilor LV, MV si HV. Extrudare in diverse materiale flexibile termo-izolante. Dezvoltarea continua a tehnologiei informatiei are ca efect cererea permanenta de solutii pentru transmiterea cu precizie unui volum cat mai mare de date. Oferta noastra include solutiile optime de extrudare pentru cabluri.

Suntem specializa╚Ťi ├«n dezvoltarea ╚Öi produc╚Ťia de sisteme ╚Öi produse de etan╚Öare rosturi de dilata╚Ťie ╚Öi turnare, profile pentru tratare rosturi de dilata╚Ťie la construc╚Ťii civile ╚Öi industriale, supor╚Ťi ╚Öi aparate de reazem din neopren ╚Öi dispozitive pentru poduri, supor╚Ťi arma╚Ťi ╚Öi nearma╚Ťi, supor╚Ťi glisan╚Ťi ╚Öi insonorizan╚Ťi,┬á produc╚Ťia de ferestre ╚Öi u╚Öi din PVC, consolidare ╚Öi protejare ├«n sectorul construc╚Ťiilor prin echipamente proprii.

Pe langa productia acestei game de profile , mai oferim clientilor nostri macinatura din PVC dur si moale , Servicii de micronizare sau PVC micronizat , iar la cerere oferim PVC regranulat si granule din PVC pentru diverse aplicatii.


Locatii

HIDROPLASTO de╚Ťine sediu de birouri, depozite ╚Öi dou─â fabrici de produc╚Ťie ├«n Boto╚Öani ╚Öi Oradea.

Valori

Spiritul Hidroplasto este sinonim cu un set puternic de valori și principii care constituie ADN-ul companiei.

Succes

Succesul Hidroplasto se bazeaz─â pe urm─ârirea strategiei corecte ╚Öi pe ├«ncrederea ╚Öi devotamentul angaja╚Ťilor.PUNCTE DE LUCRU HIDROPLASTO
PRODUC─éTOR MACINATUR─é PVC

Compania noastr─â este specializata in dezvoltarea si productia de produse din PVC pentru o paleta larga de aplicatii. Hidroplasto pune la dispozi╚Ťia clien╚Ťilor o gama variata din sorturi din PVC dur si elastic, respectiv.


  • Macinatur─â din PVC ÔÇô elastic
  • Macinatur─â din PVC ÔÇô dur
  • Granule din PVC ÔÇô elastic
  • Granule din PVC ÔÇô dur
  • Regranulat din PVC ÔÇô elastic
  • Regranulat din PVC ÔÇô elastic
  • Micronizat din PVC- dur


INFORMA╚ÜII PENTRU ARHITEC╚ÜI ╚śI PROIECTAN╚ÜI

Proiectarea unei construc╚Ťii necesit─â folosirea ├«ntregii creativit─â╚Ťi a arhitectului. Ea trebuie s─â ╚Ťin─â cont de anumite rigori┬átehnice┬á╚Öi, ├«n plus, s─â respecte gama solu╚Ťiilor┬átehnice┬áoferite de furnizori.Solu╚Ťii adecvate

De aceea, Hidroplasto, prin intermediul propriei echipe de consultan╚Ť─â tehnic─â, poate sus╚Ťine activitatea arhitec╚Ťilor ╚Öi proiectan╚Ťilor prin evalu─âri preliminare ale proiectelor propuse, oferind nu doar solu╚Ťia adecvat─â, ci ╚Öi parametrii tehnici.Informa╚Ťii de ultim─â or─â

De asemenea, prin intermediul Hidroplasto, arhitec╚Ťii pot avea acces la informa╚Ťiile de ultima or─â comunicate periodic. ├Än acest fel, arhitec╚Ťii pot fi la curent cu cele mai moderne ╚Öi eficiente solu╚Ťii tehnice.CD Dedicat

Tot din dorin╚Ťa de a u╚Öura c├ót mai mult posibil activitatea arhitec╚Ťilor, Hidroplasto le pune acestora la dispozi╚Ťie un CD dedicat care con╚Ťine informa╚Ťii tehnice referitoare la sistemele Hidroplasto, precum ╚Öi un pachet informa╚Ťional.