facebookpixel

Fabrica: Pacea nr.26, 710010, Botosani, Romania

Folie glisanta

Folosirea foliei glisante asigura reducerea fortelor cauzate de comprimare precum si alungirea termica a plafoanelor de beton armat. Aceasta previne apariţia crăpăturilor in pereţi. Vezi si benzi glisante cu centrarea sarcinii pentru lăţimi mai mari.

Functia spumei este de a compensa inegalitatile si asperitatile pe suprafata de sustinere.

FOLIE GLISANTA imbracata cu elastomer pentru sarcini de pana la 3 N/mm² pentru separarea componentelor din zona fundatiei si reducerea fortelor cauzate de comprimare si fulaj si modificarea temperaturii componentelor sau a subsolului. Pentru sarcini mai mari de pana la 10 N/mm² vezi Tg5 POM.

Izolaţiile din elastomer sunt absolut necesare pentru compensarea granularii existente si a deviaţiilor minore de la paralelismul suprafeţelor.

Pentru separarea componentelor cu suprafaţa mare si reducerea forţelor cauzate de alungirile termale si cele rezultate din tehnologia betonului intre componente si subsol sau intre componente existente si noi, de ex. :bazine de înot, bazine de depozitare, patinoare, in cazul renovării plăcilor structurii existente.

Stratul protector inferior si superior sunt recomandate pentru protectia mecanica a foliei glisante si pentru compensarea inegalitatilor ramase in suprafata de sprijin. Daca constructorul ia in considerare alte masuri de protectie datorita fortelor speciale , se pot furniza folii glisante Tg1 A neizolate sau Tg 1A +b3 imbracate pe o parte.

Folie de glisare de tip TG 5 POMi mbracata cu elastomer de pana la 10 N/mm² pentru separarea componentelor cu sarcini mari (de ex. In aria de fundare) si reducerea fortelor cauzate de variatiile de temperatura , comprimare, etc.

Izolaţiile din elastomer sunt absolut necesare pentru compensarea granularii existente si a deviaţiilor minore de la paralelismul suprafetelor.

Solicita oferta
Produse speciale pentru constructii

Cu o experienta de peste 16 ani oferim cele mai bune solutii si produse in domeniul constructiilor civile , industriale , hidrotehnice si de infrastructura. Punem la dispozitia proiectantilor si arhitectilor intreaga gama de detalii CAD ale produselor noastre inclusiv domeniile de aplicare , studii de caz si alte informatii necesare

hidroplasto-81