Prezentare

bau-headerAvem placerea sa va informam cu privire la participarea noastra la targul BAU 2017 ce va avea loc la Munchen. Acesta este cel mai important targ de constructii din Europa , fiind pentru vizitatori o adevarata calatorie pe parcursul a 180.000 mp (hale acoperite)puse la dispozitia expozantilor unde vor putea vedea si testa pentru 3000 de produse expuse.

Ne gasiti incepand cu data de 16 pana pe 21 Ianuarie in hala A1 , stand 139.

 

Fondată în Romania in anul 2005, Hidroplasto s-a dezvoltat într-o companie nationala de succes, cu o poziție de lider în dezvoltarea și producția de sisteme și produse etansarea rosturilor de dilatatie si turnare, profile pentru tratarea rosturilor de dilatatie la constructii civile si industriale , aparate de reazem din neopren si dispozitive pentru poduri , suporti armati si nearmati , suporti glisanti si insonorizanti,  suporti din neopren,  productia de ferestre si usi din pvc, consolidare și protejare în sectorul construcțiilor prin echipamente proprii . Compania noastra ofera produse și pentru  industria chimica fiind unul din putinii producatori de Granule din PVC , macinatura din PVC dur si elastic , oferind clientilor si servicii de regranulare.

Cu o capacitate de peste 200 de tone lunar , prin cele doua fabrici situate in Botosani si Oradea HIDROPLASTO  a devenit unul dintre cei mai importanti furnizori de materie prima PVC din Europa.

Succesul viitor al Hidroplasto nu depinde numai pe urmărirea strategiei corecte, dar este la fel de mult bazată pe încrederea și devotamentul tuturor angajaților. Dezvoltarea Hidroplasto într-un lider la nivel national se bazează pe filozofia antreprenorială a companiei și pe spiritul Hdroplasto.

Spiritul Hidroplasto este sinonim cu un set puternic de valori și principii care constituie ADN-ul companiei.

Dorim cu fiecare pas mai mult.

Lucrurile care le am facut bine azi, vrem sa le facem mai bine maine.

Astazi HIDROPLASTO detine sediu de birouri , depozite si 2 fabrici de productie in Botosani si Oradea.

Hidroplasto trebuie sa fie mereu sinonimul perfectiunii si puterii invovatiei.

Servicii

Compania noastra furnizează o gamă diversificată de produse în cadrul contrucțiilor civile, industriale și de infrastructură, de asemenea oferă urmatoarele servicii , asistență tehnică de specialitate, închirieri echipamente, etc.

1. Servicii de instalare a profilelor de dilatatie la cladiri , mall-uri , parcari , complexe rezidentiale
2. Servicii de instalare a dispozitivelor pentru tratarea rosturilor de dilatatie la poduri
3. Asistență tehnică si oferirea celor mai optime solutii in constructii pentru proiectanti si constructori
4. Productie Granule PVC
5. Productie macinatura din PVC
6. Servicii de regranulare
7. Depozite in Botosani si Oradea specializate in produse speciale pentru constructii: Distantiei , inaltatori , profile etansare , cordon expandabil, profile dilatatie , aparate reazem pentru poduri , dispozitive pentru acoperirea rosturilor de dilatatie poduri
8. Depozite in Botosani si Oradea cu profile PVC marca Roplasto Systemtechnick GmbH
8. Productie tamplarie PVC cu geam termopan
9. Servicii de măcinare material plastic prin propriile utilaje -2000 kg/h plastic

profile-etansare
profile-dilatatie
neopren-hidroplasto
rosturi-hidroplasto
ferestre-si-usi-hidroplasto
livrari-hidroplasto
depozit-hidroplasto
dispozitive-poduri-hidroplasto
hidroplasto-dispozitive-pod
livrari-ferestre-hidroplasto
granule-hidroplasto
depozite-hidroplasto