facebookpixel

Fabrica: Pacea nr.26, 710010, Botosani, Romania

Aparate reazem orizontale

Aparatele reazem orizontale sunt destinate doar transmiterii fortelor orizontale , mono sau multi-directional.

Suporţi de deformare de alunecare

Suporţii de deformare de alunecare GUMBA sporesc capacităţile deplasării orizontale ale suporţilor elastomerici.

Suporţii de deformare de alunecare sunt compuşi dintr-un suport elastomeric cu elemente de alunecare, şi, dacă este cazul, structuri de limitare, pentru a transmite sarcinile orizontale. Suportul elastomeric absoarbe micro-deplasările cauzate de sarcinile dinamice şi permite rotaţia planurilor orizontale. Deplasările mari pe una şi pe două axe care depăşesc cu mult abilitatea de deformare a suporţilor pur elastomerici sunt posibile prin alunecarea plăcii de oţel inoxidabil pe stratul PTFE. Fabricarea suporţilor de deformare de alunecare necesită un certificat de conformitate CE, emis de un institut specializat pentru Certificare şi testare. Certificatul de conformitate CE GUMBA are numărul de înregistrare 0672-BPR-002.1.

Dimensiunile suporţilor de deformare de alunecare necesită o coordonare corectă între inginerul proiectant şi fabricantul suportului.

Următoarele trei tipuri de suporţi de deformare de alunecare sunt cele mai des utilizate:

1.4 – alunecare în toate direcţiile (VG2)
1.3 – alunecare longitudinală, fixat transversal (VG1)
1.5 – alunecare longitudinală, deformare transversală (VGE2)

Solicita oferta
Produse speciale pentru constructii

Cu o experienta de peste 16 ani oferim cele mai bune solutii si produse in domeniul constructiilor civile , industriale , hidrotehnice si de infrastructura. Punem la dispozitia proiectantilor si arhitectilor intreaga gama de detalii CAD ale produselor noastre inclusiv domeniile de aplicare , studii de caz si alte informatii necesare

hidroplasto-81